• Marşul pentru Hrană Bună 

• La Universitatea de vară Societal mancăm de la sursă! 


          • Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale

• brosura informativa consumatori ECO 

• Le lien gourmand (ppt în franceză)

• Economie de proximité à Brocéliande.ppt (text în franceză)

• Vendre ses produits à proximité.ppt (text în franceză)

• Produse locale Polonia 

• Proiectul ADEVIA - 2010 (text în franceză)

• ADEPT în sprijinul biodiversitătii si a micilor gospodării (text în engleză)

• APIVS - Ce mâncăm şi de la cine

• Provocări pentru producătorii din zona Târnavei

• De la fermă la falsificare_GIRAR

• Introducere în Sistemul European al Semnelor de Calitate

• Bucătărie prietenoasă Olanda (text în engleză)

• Prezentare intreprindere socială_Agapis

• Vânzarea produselor locale - Olanda (text în engleză)

• Istoric târg de bucate în muzeu

• Slow Food Turda

• Seminar regional MountainTrip , „Bucate din Carpaţi: de la ferma ta pe masa fiecăruia!”

• Bienvenue a la ferme - Bretagne

• Oficiul Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti

• UE - agricultura ecologică

 

 



A CAP reform is going on. European Institutions are supporting an unsustainable food system based on low quality food for competitive prices.
Changing the CAP is the key in order to achieve FOOD SOVEREIGNTY.

Visit nyelenieurope.net


înapoi / sus

Creat de APIVS
Blowjob